Rólunk

Az itt megjelenő tartalmakat, anyagokat az ELTE T@T Labor keretein belül fejlesztjük.

A projekt vezetője: Pluhár Zsuzsa, az ELTE IK tanársegédje. Az anyagok szakdolgozatként, illetve az ELTE IK tanárképzésének több kurzusán (elsősorban a Szerzői Rendszerek, Oktatóprogramok Tervezése, …) készültek,  majd egészültek ki saját fejlesztésekkel.

A végső összeállítást Kozma Vince és Pluhár Zsuzsa készíti.

A résztvevő hallgatók  nevei munkáik mellett minden esetben megjelenítésre kerülnek. Kérjük, az anyagok használatakor ti se felejtsétek el a hivatkozást :)

T@T Laborról

A T@T a Tanulást (digitálisan) elősegítő Technológia, az angol TEL (Technology Enchanced Learning) kifejezésből származik. Az ELTE T@T Labor az Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatikai Tanszékén belül jött létre és hivatásának tartja az élményalapú tanulási környezetek meghonosítását az oktatáson belül.

Ennek érdekében fejti ki oktatási, kutatási és fejlesztési tevékenységeit a legfrissebben megjelenő technológiák alkalmazásával. Célja, olyan innovatív informális tanulási installációk felállítása, amelyek lehetnek akár a formális tanulás eszközei is, de alkalmasak más környezetben (például múzeumokban) is az érdeklődés felkeltésére és a felfedezés élményének átadására.

Hivatalos weboldal: http://tet.inf.elte.hu/